Denne nettbutikken bruker cookies for å gjøre din handleopplevelse optimal. I denne forbindelse lagres sessions-opplysninger eller språkinnstillingen på din datamaskin. Uten cookies er funksjonene for nettbutikken begrenset. Hvis du ikke er enig, vennligst klikk her.

Din tekstilgrossist for markedsføring, fritid & yrke i Europa!

banner

Vern av Personopplysninger

Informasjon om vår databehandling

Vi, L-SHOP-TEAM Norge AS, behandler personopplysningene dine når du kontakter oss, bruker nettstedet vårt, inngår en kontrakt med oss eller søker på en stilling hos oss. Databehandlingen skjer også når du besøker våre online tilstedeværelsestilbud på sosiale medier, der denne informasjonen om personvern også gjelder.

1. Behandlingsansvarlig

Den behandlingsansvarlige for behandlingen av personopplysningene dine i henhold til EUs generelle personvernforordning (GDPR) er:

L-SHOP-TEAM Norge AS

c/o Ybin AS

Dronning Mauds gate 10

0250 Oslo

Norge

2. Kontakt for personvernombud

Vårt personvernombud kan nås via e-post på gdpr@l-shop-team.eu eller via post til adressen ovenfor.

3. Databehandling på nettstedet vårt

3.1. Tilgangsdata og hosting

Hver gang du besøker nettstedet vårt samler vi inn tilgangsdataene som nettleseren din overfører automatisk for å tillate deg å besøke nettstedet. Tilgangsdataene omfatter spesielt:

  • IP-adressen din
  • navnet på den forespurte filen
  • dato og klokkeslett for tilgang
  • mengden data som overføres
  • anmodende leverandør
  • informasjon om nettleseren og operativsystemet som brukes
  • onlineidentifikatorer (f.eks. enhetsidentifikatorer, økt-ID-er).

Disse tilgangsdataene behandles utelukkende med det formål å sikre problemfri drift av nettstedet vårt og forbedre tilbudene våre. Tilgangsdataene lagres også midlertidig, med de formål som er beskrevet ovenfor, i interne loggfiler for å generere statistisk informasjon om bruken av nettstedet vårt og for å videreutvikle nettstedet vårt med hensyn til bruksvanene til våre besøkende (for eksempel om andelen mobile enheter som besøker nettstedet, øker).
I samsvar med artikkel 6 (1)(1) bokstav f i personvernforordningen tjener dette til å beskytte våre rådende berettigede interesser i riktig presentasjon av våre tilbud innenfor rammen av hensynet til interessene. Alle tilgangsdata slettes senest 14 dager etter slutten av besøket på nettstedet vårt.

3.2. Hosting av en tredjepartsleverandør

Som en del av behandlingen på våre vegne leverer en tredjepartsleverandør hostingtjenester og visning av nettstedet vårt: qwertiko (qwertiko GmbH, Waldstraße 41-43, 76133 Karlsruhe, Tyskland). Alle data som samles inn som en del av bruken av dette nettstedet eller skjemaene som tilbys for nettstedet i nettbutikken, behandles på denne leverandørens servere. Vi har inngått en ordrebehandlingskontrakt med selskapet, som forplikter seg til kun å lagre data i Europa.

3.3. Registrering, annonsering til eksisterende kunder

Du har mulighet til å registrere deg for vårt innloggingsområde for å kunne bruke alle funksjonene på nettstedet vårt. Opplysningene du er pålagt å oppgi, er uthevet tilsvarende som obligatoriske felt i utfyllingsskjemaet vårt. Du kan ikke registrere deg uten å oppgi disse opplysningene. Det rettslige grunnlaget for behandlingen er artikkel 6 (1) bokstav b i personvernforordningen. Hvis du som person ikke er part i en kontrakt, legger vi artikkel 6 (1) bokstav f i personvernforordningen til grunn for vår behandling. Våre berettigede interesser her er innledningen og gjennomføringen av forretningsrelasjoner. Våre generelle vilkår gjelder også for denne kontrakten.

Når du registrerer deg på nettet, bruker vi også kontaktinformasjonen din til å sende deg ytterligere informasjon som er relevant for våre produkter og tjenester, via e-post («annonsering til eksisterende kunder»). Dette kan spesifikt inkludere vårt nyhetsbrev samt andre nyheter, kampanjer og tilbud, tilbakemelding fra kundene våre og andre henvendelser. Det rettslige grunnlaget for denne databehandlingen er artikkel 6 (1) bokstav f i personvernforordningen i kombinasjon med artikkel 7 (3) i UWG (tysk lov mot urettferdig konkurranse), der databehandling for berettigede interesser er tillatt, forutsatt at det gjelder lagring og videre bruk av opplysninger for salgsfremmende formål.
Du kan når som helst motsette deg salgsfremmende bruk av dine opplysninger ved å bruke en tilsvarende lenke i e-posten eller ved å informere info@l-shop-team.de via e-post og via post til adressen ovenfor, uten å pådra deg andre kostnader enn de grunnleggende satsene for sending.
Vi bruker kommersielt tilgjengelige teknologier i nyhetsbrevene våre for å kunne måle interaksjoner med nyhetsbrev (f.eks. åpning av e-post, lenkeklikk). Disse tilordnes ikke mottakerne. Disse opplysningene brukes bare i pseudonymisert, upersonlig form for generell statistisk analyse, samt for optimalisering og videreutvikling av vårt innhold og kundekommunikasjon. Dette foregår på én av to måter. For det første bruker vi liten grafikk som er innebygd i nyhetsbrevene (kalt piksler) og genererer en tilkobling til bildeserveren når e-poster åpnes. For det andre bruker vi lenker som registrerer når de klikkes på og deretter viderekobler brukerne til de ønskede målsidene. I tillegg måler vi om nyhetsbrevene våre faktisk leveres. Hvis du ikke ønsker at denne bruksatferden skal analyseres, kan du framelde deg nyhetsbrevet. Du kan stoppe oss fra å spore din åpning av e-postene våre ved å deaktivere standard utdata for grafikk eller HTML-innhold i e-postprogrammet ditt. Den tekniske implementeringen av våre nyhetsbrev håndteres av CleverReach GmbH & Co KG, Schafjückenweg 2, 26180 Rastede, Tyskland. Vi har inngått en ordrebehandlingskontrakt med leverandøren.

3.4. Ordrer

3.4.1. Bestillingsprosessen

Under bestillingsprosessen samler vi inn nødvendig informasjon for å håndtere en kontrakt:

  • tittel
  • selskap
  • fornavn og etternavn
  • fødselsdato (kun for enkeltpersonforetak)
  • e-postadresse
  • passord
  • fakturerings- og leveringsadresse.

Valgfri informasjon som telefon- og faksnumre samles inn om mulig, slik at vi også kan kontakte deg på denne måten for henvendelser. Det rettslige grunnlaget for behandlingen er artikkel 6 (1) bokstav b i personvernforordningen. Hvis du som person ikke er part i en kontrakt, legger vi artikkel 6 (1) bokstav f i personvernforordningen til grunn for vår behandling. Våre berettigede interesser her er innledningen og gjennomføringen av forretningsrelasjoner.

3.4.2. Kredittsjekk

Det innhentes ingen kredittopplysninger for kunder – verken eksisterende eller nye – som betaler på forhånd. Hvis du foretrekker det, utfører vi en kredittsjekk for å kunne tilby deg et passende betalingsalternativ etter bekreftelse av bestillingen din når du legger inn den første eller påfølgende bestillingen din i nettbutikken vår, eller bruker en alternativ form for bestilling, slik som kontokjøp. For å gjøre dette gir vi spesialiserte kredittbyråer i oppdrag å bestemme kredittverdigheten din via kredittsjekk.

Vi overfører de nødvendige personopplysningene for en kredittsjekk for dette formålet til følgende selskap:

  • Proff AS
    Langkaia
    0150 Oslo
    Norge

I tillegg utføres det kredittsjekker som en del av pågående forretningsrelasjoner, inkludert hvis det gjøres endringer i virksomhetsformen, ved gjentatte betalingshendelser, for eksempel betalingsmislighold, eller avtaler om kredittgrenser. Det rettslige grunnlaget for dette er våre berettigede interesser i samsvar med artikkel 6 (1) bokstav f i personvernforordningen. Vår berettigede interesse er å minimere risikoen for kredittmislighold og å tilby deg en praktisk betalingsmåte.

3.5. Kontakt

Du har ulike alternativer for å ta kontakt med oss. Disse inkluderer kontaktskjemaet, vårt generelle telefonnummer for kundeservice og vår e-postadresse for kundeservice. Som hovedregel behandler vi opplysningene dine på grunnlag av artikkel 6 (1) bokstav f i personvernforordningen. Vår berettigede interesse er en effektiv behandling av henvendelser rettet til oss og, hvis aktuelt, innledning og gjennomføring av forretningsrelasjoner. Hvis kontakten er rettet mot å inngå en kontrakt, eller hvis kontakten oppstår som en del av en kontrakt som du er part i, er artikkel 6 (1) bokstav b i personvernforordningen det rettslige grunnlaget for behandlingen av personopplysningene. Opplysningene som samles inn når kontaktskjemaet brukes, slettes automatisk etter fullstendig behandling av forespørselen din, med mindre vi fortsatt trenger forespørselen din for å oppfylle kontraktsmessige eller juridiske forpliktelser (se «oppbevaringsperiode»).

3.6. Postreklame og din rett til å protestere

Vi beholder også ditt for- og etternavn samt din postadresse for våre egne reklameformål, som å sende interessante tilbud og informasjon om produktene våre via post. Dette er for å beskytte våre rådende berettigede interesser i annonsering til våre kunder når det gjelder hensyn til interesser i samsvar med artikkel 6 (1) bokstav f i personvernforordningen.
Reklame sendes på våre vegne av en tredjepartsleverandør som vi har gitt opplysningene dine til for å behandle for dette formålet.
Du kan når som helst motsette deg lagring og bruk av opplysningene dine for disse formålene ved å sende en melding via kontaktalternativene som er angitt nedenfor.

3.7. Tombola

Du har mulighet til å delta i våre utlodninger.

I forbindelse med konkurranser bruker vi opplysningene dine til å gjennomføre utlodningen og informere deg om premien. Detaljert informasjon finner du, hvis aktuelt, i vilkårene for deltakelse i den aktuelle konkurransen. Det rettslige grunnlaget for behandlingen er utlodningskontrakten i henhold til Art. 6 para. 1 bokstav b i GDPR. Eventuell databehandling for andre eller ytterligere formål, spesielt for annonsering, vil kun skje på grunnlag av ditt samtykke i henhold til Art. 6 (1) a i GDPR.

Vi baserer utsendelsen av tilbudet om å delta i utlodningen på ditt samtykke i henhold til Art. 6 (1) lit. a GDPR, hvis du har gitt det til oss, og ellers på art. 6 (1) lit. f GDPR i forbindelse med § 7 (3) UWG. 6 (1) lit. f GDPR i forbindelse med § 7 (3) UWG, basert på vår berettigede interesse i å tilby utlodninger og styrke vår kundelojalitet.

Du kan når som helst motsette deg utsendelse av et tilbud om å delta i utlodninger samt salgsfremmende bruk av opplysningene dine ved hjelp av en tilsvarende lenke i e-postene eller ved å varsle de ovennevnte kontaktopplysningene (f.eks. via e-post eller brev) eller tilbakekalle det med virkning for fremtiden uten å pådra deg andre kostnader enn overføringskostnadene i henhold til grunntakstene.

4. Informasjonskapsler

Cookies er tekstfiler som lagres automatisk i nettleseren på datamaskinen din med en tegnstreng som er spesifikk for datamaskinen din. Vi bruker kun cookies som er strengt nødvendige for driften av nettstedet vårt, for å levere de tjenestene du ba om. Disse cookiene angis uten behov for samtykke, i henhold til artikkel 25 (2)(2) i TTDSG (tysk personvernlov for telekommunikasjon og telemedier). Den videre behandlingen av informasjonen som er innhentet fra cookies, er basert på vår berettigede interesse i samsvar med artikkel 6 (1) bokstav f i personvernforordningen. Vår berettigede interesse i denne forbindelse er å kunne gi deg den forespurte tjenesten.
Følgende informasjonskapsler er angitt:

Navn på cookies Funksjon Domene Oppbevaringsperiode
sid Disse cookiene lagrer informasjon om hvorvidt den gjeldende brukeren er logget inn, og tillater henting av brukerspesifikke data, for eksempel ordrehistorikk. shop.l-shop-team.no Økt
sid_key Denne cookien lagrer økt-ID-en til den gjeldende brukeren. shop.l-shop-team.no Økt
language Denne cookien lagrer informasjonen om hvilket språk som skal brukes. shop.l-shop-team.no Økt
sid

Funksjon

Disse cookiene lagrer informasjon om hvorvidt den gjeldende brukeren er logget inn, og tillater henting av brukerspesifikke data, for eksempel ordrehistorikk.

Oppbevaringsperiode

Økt

sid_key

Funksjon

Denne cookien lagrer økt-ID-en til den gjeldende brukeren.

Oppbevaringsperiode

Økt

language

Funksjon

Denne cookien lagrer informasjonen om hvilket språk som skal brukes.

Oppbevaringsperiode

Økt

5. Google Maps

Nettstedet vårt bruker karttjenesten Google Maps, som tilbys av Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland for personer fra Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet og Sveits, og av Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, (samlet kalt «Google») til alle andre personer.

Gjennom integreringen av dette kartmaterialet henter Google informasjon om at en side på nettstedet vårt ble besøkt fra IP-adressen til enheten din. Når du åpner Google-karttjenesten på nettstedet vårt mens du er logget inn på Google-profilen din, kan Google også koble denne hendelsen til Google-profilen din. Hvis du ikke ønsker å bli koblet til Google-profilen din, må du logge deg ut av Google før du går inn på kontaktsiden vår. Google lagrer dataene dine og bruker dem til reklame, markedsundersøkelser og personlig visning av Google Maps. Du finner mer informasjon i Google sine  retningslinjer for personvern og i Google Maps sine  ytterligere vilkår for bruk.

Vi bruker det som kalles toklikksløsningen for integrering av Google Maps. Dette betyr at det ikke gis noen personopplysninger til Google til å begynne med, når du besøker et nettsted som integrerer Google Maps. Opplysningene overføres bare til Google når du aktiverer det integrerte kartet.

6. Matomo

Vi bruker programvare fra Matomo med åpen kildekode for nettanalyse på nettstedet vårt for statistisk analyse av besøkendetilgang. Matomo kjører på våre servere, og det overføres ingen data til tredjeparter (f.eks. Matomo). IP-adressen som behandles for å registrere besøket ditt, blir umiddelbart anonymisert (de to siste bytene av IP-adressen din anonymiseres). Det er bare den anonymiserte IP-adressen som brukes til behandling og lagring av besøket ditt. Følgende opplysninger kan lagres i besøksloggen sammen med en pseudonymisert besøks-ID (et enhetsfingeravtrykk):

  • anonymisert IP-adresse
  • hentede sider (dato, klokkeslett, URL, tittel, tid brukt på siden)
  • nedlastede filer
  • klikk på lenker til andre nettsteder
  • operativsystem
  • nettleserens type, versjon og språk
  • enhetens type, merke, modell og oppløsning
  • omtrentlig plassering (basert på anonymisert IP-adresse)
  • henvisende URL (tidligere besøkt side)

Besøkslogger slettes automatisk etter 7 dager, og daglige rapporter slettes etter 24 måneder. Du kan aktivere den tilsvarende innstillingen i nettleseren din (Ikke spor) for å hindre sporing av besøket ditt (se forklaringene i forrige avsnitt) eller bruke den følgende avmeldingsknappen. Dette oppretter en informasjonskapsel for deaktivering slik at Matomo-skriptet ikke lenger utføres. Hvis det deretter ikke vises noen avmeldingsknapp, er dette sannsynligvis blokkert av en annonseblokkering eller en lignende teknologi i nettleseren din – hvis dette er tilfellet, kan du kontrollere nettleserinnstillingene dine.

Matomo Opt-Out button

7. Online tilstedeværelse på sosiale medier

Vi opprettholder online tilstedeværelser i sosiale nettverk for å kommunisere med kunder og interesserte parter der, og for å gi informasjon om våre produkter og tjenester. Som regel behandles brukerdata for markedsundersøkelses- og reklameformål. Dette gjør at brukerprofiler kan opprettes basert på brukerinteresser. Informasjonskapsler og andre identifikatorer som er lagret på brukernes datamaskiner, brukes til dette formålet. Disse brukerprofilene brukes deretter til å plassere annonser både i sosiale nettverk og på tredjepartsnettsteder. Som en del av driften av vår tilstedeværelse på nett kan vi velge å få tilgang til informasjon som er gitt av de sosiale nettverkene, slik som statistikk om bruken av vår tilstedeværelse på nett. Denne statistikken er samlet og kan inneholde spesielt demografisk informasjon (f.eks. alder, kjønn, region, land) samt opplysninger om interaksjon med vår tilstedeværelse på nett (f.eks. likerklikk, abonnenter, delinger, visninger av bilder og videoer) og innleggene og innholdet som er distribuert via disse kanalene. Dette kan også gi oss informasjon om brukernes interesser og hvilket innhold og hvilke emner som er spesielt relevante for dem. Vi kan også bruke denne informasjonen til å skreddersy designet og våre aktiviteter og vårt innhold til den respektive tilstedeværelsen på nett og for å optimalisere den for vårt publikum. Du kan finne detaljer om og lenker til data fra sosiale nettverk som vi kan få tilgang til som operatøren av tilstedeværelse på nett, i listen nedenfor. Innsamling og bruk av denne statistikken er generelt underlagt felles ansvar. Der det er aktuelt, er den tilsvarende kontrakten oppført nedenfor. Det rettslige grunnlaget for databehandlingen er artikkel 6 (1)(1) bokstav f i personvernforordningen som følge av vår berettigede interesse i å informere og kommunisere med brukere på en effektiv måte. Hvis du vil ha informasjon om det rettslige grunnlaget for databehandlingen som de sosiale nettverkene gjør på eget ansvar, kan du se personverninformasjonen til hvert respektive sosiale nettverk. Du finner mer informasjon om den respektive databehandlingen samt alternativer for å motsette deg denne, via lenkene nedenfor. Vær oppmerksom på at den mest effektive måten å håndtere personvernforespørsler på er å henvende seg til den respektive leverandøren av det sosiale nettverket fordi det bare er disse leverandørene som har tilgang til opplysningene, og som kan iverksette nødvendige tiltak umiddelbart.

Xing / Kununu (New Work SE, Dammtorstr. 30, Hamburg 20354, Tyskland)
- Retningslinjer for personvern, og avmelding

8. Jobbsøknader

Vi gir deg muligheten til å søke på våre ledige stillinger, for eksempel via e-postadressen info@l-shop-team.no. Formålet med denne innsamlingen av opplysninger er å velge søkere til eventuell etablering av et arbeidsforhold. Vi samler spesielt inn følgende opplysninger med det formål å motta og behandle søknaden din: For- og etternavn, e-postadresse, søknadsdokumenter (for eksempel referanser, CV), tidligste startdato for jobb og lønnskrav. Det rettslige grunnlaget for behandlingen av dine søknadsdokumenter er artikkel 6 (1)(1) bokstav b og artikkel 88 (1) i personvernforordningen i kombinasjon med artikkel 26 (1)(1) i BDSG (tysk føderal personvernlov). Hvis du ansettes, vil søknadsdokumentene dine plasseres i personalmappen din. Dette er dokumentasjon som du har overført til oss i løpet av søknadsprosessen, og dokumentasjonen som vi har utarbeidet under søknadsprosessen (f.eks. merknader om søknadsprosedyren). Hvis du ansettes, vil du igjen informeres om behandlingen av opplysningene dine separat i arbeidskontrakten. Hvis vi godtar søknaden din og du inngår et ansettelsesforhold, beholder vi søknadsopplysningene dine så lenge det er nødvendig for arbeidsforholdet, og i den grad lovbestemmelser begrunner en forpliktelse til å beholde opplysningene.

9. Utlevering av opplysninger

Opplysningene vi samler inn, vil kun utleveres hvis:

  • du uttrykkelig har gitt ditt samtykke til å gjøre det i samsvar med artikkel 6 (1) bokstav a i personvernforordningen.
  • utlevering er nødvendig for påstand, utøvelse eller forsvar av rettslige krav i henhold til artikkel 6 (1) bokstav f i personvernforordningen og det ikke er noen grunn til å anta at du har en overordnet beskyttelsesverdig interesse i at opplysningene dine ikke utleveres.
  • vi er juridisk forpliktet til å utlevere i henhold til artikkel 6 (1) bokstav c i personvernforordningen.
  • utlevering er tillatt ved lov og er nødvendig i henhold til artikkel 6 (1) bokstav b i personvernforordningen for behandling av kontraktsmessige relasjoner med deg eller for implementering av handlinger forut for kontraktsinngåelsen som finner sted på din forespørsel.

En del av databehandlingen kan utføres av våre tjenesteleverandører. I tillegg til tjenesteleverandørene som allerede er nevnt i denne informasjonen om personvern, inkluderer dette også spesielt IT-tjenesteleverandører som vedlikeholder systemene våre samt konsulentselskaper. Tjenesteleverandører er enten bundet av våre instruksjoner innenfor rammen av avtalt behandling eller har inngått andre avtaler med oss om vern av personopplysninger, for eksempel fordi vi behandler opplysningene som felles behandlingsansvarlige. Vi samarbeider også med partnere som yrkesmessig er forpliktet til konfidensialitet, for eksempel skatterådgivere, advokater og andre tjenesteleverandører.

10. Oppbevaringsperiode

I prinsippet lagrer vi kun personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene som vi har samlet inn opplysningene for. Vi sletter deretter opplysningene umiddelbart, med mindre vi trenger opplysningene frem til utløpet av lovbestemt begrensningsperiode for dokumentasjonsformål for krav i henhold til sivilrett eller på grunn av lovbestemte oppbevaringsforpliktelser. Kontraktsmessige opplysninger må oppbevares for dokumentasjonsformål i tre år fra slutten av det året vår forretningsrelasjon med deg avsluttes. Det tidligste et krav foreldes i henhold til den lovfestede foreldelsesfristen, er på dette tidspunktet. Selv etter dette må vi fortsette å oppbevare noen av opplysningene dine av regnskapsmessige årsaker. Vi er forpliktet til å gjøre dette på grunn av juridiske dokumentasjonskrav, spesielt som følge av den tyske handelsloven og skatteloven. Oppbevaringsperiodene for dokumenter som er angitt der, varierer fra to til ti år.

11. Dine rettigheter

Du har følgende rettigheter som registrert person:

  • rett til å trekke tilbake samtykke
  • rett til å motsette deg behandlingen av dine personopplysninger (artikkel 21 i personvernforordningen)
  • rett til å få innsyn i personopplysningene dine som behandles av oss (artikkel 15 i personvernforordningen)
  • rett til retting av dine feillagrede personopplysninger (artikkel 16 i personvernforordningen)
  • rett til sletting av personopplysningene dine (artikkel 17 i personvernforordningen)
  • rett til å begrense behandlingen av personopplysningene dine (artikkel 18 i personvernforordningen)
  • rett til flytting av personopplysningene dine (artikkel 20 i personvernforordningen)
  • rett til å sende inn en klage til en tilsynsmyndighet (artikkel 77 i personvernforordningen).

For å hevde rettighetene dine som er beskrevet her, kan du når som helst bruke kontaktinformasjonen ovenfor. Vi vil overholde forespørselen din om vern av personopplysninger, forutsatt at de respektive juridiske kravene er oppfylt. Henvendelsene dine vedrørende hevdelse av rettigheter for vern av personopplysninger og våre svar på dem vil lagres for dokumentasjonsformål i en periode på opptil tre år, og i enkelte tilfeller lenger hvis det er grunn til å hevde, utøve eller forsvare juridiske krav. Det rettslige grunnlaget er artikkel 6 (1) bokstav f i personvernforordningen, basert på vår interesse i å forsvare oss mot sivile krav i henhold til artikkel 82 i personvernforordningen, unngå bøter i henhold til artikkel 83 i personvernforordningen og oppfylle ansvarsforpliktelsene våre i henhold til artikkel 5 (2) i personvernforordningen.
Til slutt har du rett til å sende inn en klage til personverntilsynsmyndigheten som er ansvarlig for oss. Du kan hevde denne retten ved å ta kontakt med en tilsynsmyndighet i medlemsstaten der du bor, på arbeidsstedet ditt eller stedet for den påståtte overtredelsen. I Oslo – hovedkvarteret til L-SHOP-TEAM Norge AS – er ansvarlig tilsynsmyndighet som følger: Datatilsynet, Postboks 458 Sentrum, 0105 Oslo, Norge.

Du har rett til å når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Konsekvensen av dette er at vi fra det tidspunktet ikke lenger vil fortsette databehandlingen basert på dette samtykket. Tilbaketrekking av samtykke påvirker ikke lovligheten av behandlingen på grunnlag av samtykke som allerede er gitt, frem til tidspunktet for tilbaketrekking. I den grad vi behandler dine opplysninger på grunnlag av berettigede interesser, har du rett til å motsette deg behandlingen av opplysningene dine når som helst, på grunnlag av din bestemte situasjon. Hvis det er en innvending mot databehandling med henblikk på direkte reklame, har du en generell rett til å motsette deg, som også kan gjennomføres uten å oppgi grunn. Hvis du ønsker å hevde retten din til å protestere eller trekke tilbake samtykke, er det tilstrekkelig å sende en uformell melding til kontaktinformasjonen ovenfor.

Sist revidert: 07/2024